Oficina Vida Independent

Oficina Vida Independent d’ASPID

Què es ?

aspid

Es un espai que posa, al teu abast, la figura de una treballadora social per informar, orientar i assessorar amb l’objectiu que les persones ateses puguin realitzar el seu propi projecte de vida independent.

 

Què ofereix?

  • Servei d’informació, assessorament i orientació per a la vida independent:

Adreçat a qualsevol persona ,amb dependència, que necessita informació, assessorament i suport en tots aquells aspectes i àmbits, de la seva vida diària, que l’impedeixen desenvolupar activitats, de manera autònoma.

  • Assessoria legal:

Comptem amb un conveni amb Yuste assessors per a poder donar resposta a aquelles consultes que des de la nostra vesant d’entitat social no podem donar cabuda i per aquesta raó vam signar conveni amb una assessoria jurídica per a poder oferir un servei més extens a les persones que sentin vulnerada la seva persona per motiu de la seva discapacitat i/o dependència.

  • Servei de l’Assistent Personal (SAP):

Es un servei que permet a una persona , amb situació de dependència, decidir quan, com i en quines activitats de la vida diària pot necessitar el suport d’un assistent personal, i així poder desenvolupar el seu propi projecte de vida, de manera autonomia i amb total autodeterminació.

Contacte