Oficina Vida Independent d’ASPID

Què es ?

aspidEs un espai que posa, al teu abast, un ventall de serveis i recursos amb l’objectiu de que puguis realitzar el teu projecte de vida independent.

.

Què ofereix?

  • Servei de l’Assistent Personal (SAP):

Es un servei que permet a una persona , amb situació de dependència, decidir quan, com i en quines activitats de la vida diària pot necessitar el suport d’un assistent personal, i així poder desenvolupar el seu propi projecte de vida, de manera autonomia i amb total autodeterminació.

  • Servei de Tutories ( “Entre Iguals”):

Quan les persones han patit una gran discapacitat física adquirida, degut a un fet accidental, passen per diferents fases dins d’una trajectòria d’adaptació a una nova situació. El Servei de Tutories, compta amb persones amb discapacitat física, membres de l’Associació, que voluntàriament participen en aquest projecte a partir del qual desenvolupen la figura de “tutors” de persones amb discapacitat física adquirida i recent.

  • Grup d’accessibilitat:

Aquest Grup està format per persones amb discapacitat física, que promouen i organitzen,diferents iniciatives, amb l’objectiu d’aconseguir un entorn accessible que els permeti moure’s amb total autonomia.

  • Servei d’informació, assessorament i orientació per a la vida independent:

Adreçat a qualsevol persona ,amb dependència, que necessita informació, assessorament i suport en tots aquells aspectes i àmbits, de la seva vida diària, que l’impedeixen desenvolupar activitats, de manera autònoma.

Contacte

Anuncis