Experiència de l’entitat

L’Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida (ASPID), va ser creada el 1994, i tots els projectes que d’ella s’han derivat han tingut com a objectiu principal fomentar la participació dels discapacitats físics en les activitats normals de la vida diària: l’educació, el treball, l’esport i l’oci. És a dir, impulsar la plena equiparació social de les persones que estan afectades per alguna limitació física amb les que no pateixen cap limitació.

DSCF0320En l’actualitat i després de més de 15 anys de trajectòria, ASPID continua essent una entitat fundada i dirigida per persones amb diferents tipus de discapacitats físiques, per això ens distingim per ser els millors coneixedors de la nostra realitat i posar el major esforç i implicació per poder donar una resposta davant de cada persona i en cada situació.

ASPID vol mantenir els avantatges de ser una organització propera als seus socis i a les persones beneficiaries dels seus serveis, per tant, és una organització pròxima, útil, flexible i que pretén mantenir un diàleg constant amb els diferents interlocutors i agents socials del territori de la província de Lleida, amb l’esperit de defensar i promoure la igualtat d’oportunitats entre les persones.

Els nostres programes i serveis es caracteritzen per:

  • Implicació i compromís
  • Atenció personalitzada
  • Professionalització
  • Innovació i recerca de solucions

Es des de l’Entitat que s’impulsa la creació de la plataforma CRAPVI, que busca col•laborar amb altres recursos i Entitats del terrritori amb experiència i trajectòria amplia en atenció a persones amb discapacitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s