Es prorroga fins a un any la validesa de les targetes d’aparcament caducades durant l’estat d’alarma.

La disposició addicional tercera del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, ha establert la suspensió dels terminis en la tramitació dels procediments administratius de les entitats del sector públic fins a la finalització de l’estat d’alarma. Aquesta mesura, així com les limitacions a la lliure circulació derivades d’aquest estat, produeixen efectes en la tramitació dels procediments administratius i, en concret, en relació amb la possibilitat de renovar la vigència de les targetes d’aparcament per a persones amb discapacitat i la de les targetes d’aparcament de transport col·lectiu, que està subjecta a caducitat.

imagesEs per aquest motiu que des de la Generalitat han decidit prorrogar la validesa de les targetes d’aparcament per a persones amb discapacitat i la de les targetes d’aparcament de transport col·lectiu que hagin caducat en el període comprès entre l’1 de març de 2020 i la data de finalització de l’estat d’alarma declarat pel Reial decret 463/2020, de 14 de març, fins a un any després de la finalització d’aquest estat d’alarma i de les seves pròrrogues successives.

Tot i així es important tenir en compte que sens perjudici de la pròrroga automàtica que disposa l’apartat anterior, en cas que la targeta caduqui entre l’1 de març de 2020 i la data de finalització de l’estat d’alarma, les persones titulars tenen l’obligació de sol·licitar-ne la renovació quan hagi finalitzat l’estat d’alarma esmentat.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.