El Cermi treu una aplicació per denunciar les vulneracions dels drets de les persones amb discapacitat

El comitè Espanyol de Representants de Persones amb discapacitat (Cermi) ha tret una aplicació per a dispositius mòbils ‘En defensa pròpia’, concebuda i dissenyada per denunciar les vulneracions de drets, de tota mena, que pateixen les persones amb discapacitat i les seves famílies.

El Cermi  “En defensa pròpia”  informa sobre els drets de les persones amb discapacitat, així com els recursos disponibles  per la seva protecció i tutela, oferint una línia per la denuncia de qualsevol violació dels drets, la qual activarà una resposta de persecució, esmena i càstig.

S’ha dissenyat per no excloure a cap persona usuària, garantint l’accessibilitat. A més de comptar amb una versió de la Llengua de Signes Espanyola (vídeo) i en lectura fàcil.

L’aplicació, disponible gratuïtament tant a Apple Store com a Android, millora la versió anterior denominada “Denuncies Cermi”, treta l’any 2011, aquesta va ser el primer canal digital dedicat a la defensa activa dels drets en la esfera de la discapacitat.

Per la realització del projecte, Cermi ha rebut suport de la Secretaria de l’Estat de Serveis Socials, el Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar social, a través de la convocatòria del 0.7% del IRPF de Interès Social.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.