La Generalitat obre el termini per sol·licitar subvencions per fer obres d’arranjament a l’interior dels habitatges on hi visquin persones grans.

La Generalitat ha obert el termini per sol·licitar subvencions per fer obres a l’interior d’habitatges on hi visquin persones grans.

Els ajuts cobreixen el 100% de les despeses de les obres, amb un límit de 3.000 euros. El termini per presentar la sol·licitud finalitza el 28 de juny de 2019.

Va dirigit a unitats de convivència que algun dels seus membres sigui una persona de 65 anys o més, que visqui a l’habitatge objecte de l’arranjament. La persona sol·licitant ha de ser el propietari, usufructuari o arrendatari i, ni aquesta ni cap dels membres de la unitat de convivència poden tenir cap altre habitatge en propietat en el territori de Catalunya, llevat que no en disposi de l’ús i gaudi.

Si esteu interessats en fer la sol·licitud o demanar més informació contacteu amb l’Oficina de Vida Independent (OVI) al telèfon de ASPID 973228980; o al correu mgomez@aspid.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.