El grup d’accessibilitat d’ASPID organitza la 2a edició de la campanya de millora de l’accessibilitat a Lleida

Amb l’objectiu de promoure la millora de l’estat dels nostres carrers i de l’accessibilitat dels mateixos, des del Grup d’Accessibilitat d’ASPID engeguem la 2a edició de la campanya de millora de l’accessibilitat a Lleida. Per aquest motiu, estem fent un recull de fotos i documents gràfics de la ciutat de Lleida, concretament de:

  • Carrers asfaltats en mal estat.
  • Carrers i zones urbanes no accessibles.
  • Barreres arquitectòniques.
  • Suggeriments de millora.
  • Bones pràctiques.

L’objectiu és recollir documents gràfics de zones de Lleida que cal millorar per a poder crear un dossier, el qual farem arribar a les persones responsables de l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Lleida per tal puguin emprendre accions de millora.

En la 1a edició d’aquesta campanya es van aconseguir millores significatives d’algunes zones de Lleida pel que fa a paviments en mal estat, passos de zebra que no eren accessibles, semàfors amb polsador excessivament alt i inaccessible per a persones usuàries de cadira de rodes… entre d’altres. A continuació en veiem alguns exemples:

El grup d’accessibilitat d’ASPID…

El grup d’accessibilitat d’ASPID, constituït per persones amb mobilitat reduïda, treballa en tots els àmbits en els quals es requereix l’actuació de les organitzacions representatives de les persones amb discapacitat per garantir l’accessibilitat universal i l’eliminació de barreres arquitectòniques en els àmbits del transport, urbanisme i edificació.

Els objectius del grup són principalment sensibilitzar a la població en general sobre les barreres arquitectòniques, informar i assessorar aquelles persones que realitzin consultes sobre temes d’accessibilitat i crear un espai obert d’assessorament a entitats públiques i privades envers l’accessibilitat a espais d’us comú.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.