Guia pràctica per a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat física

Redacció: Eva Gaston Feliu

a01816ECOM, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, van presentar la “Guia pràctica per a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat física” en un acte al Museu Picasso, el passat dimarts 27 de novembre.
La publicació és una eina pràctica i útil que pretén dues coses: promoure l’autodefensa dels drets i denunciar qualsevol vulneració.
Amb el lema “Empodera’t, informa’t i actua” informa a les persones amb discapacitat de quins són els seus drets segons la Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat, publicada el 2006 per les Nacions Unides, així com assessorar per denunciar qualsevol vulneració i discriminació davant dels organismes estatals o oficials.

 

Al següent Link trobareu la guia:

guia pràctica per defensar els drets de les persones amb discapacitat física.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.