Oberta la convocatòria de subvencions per a l’adaptació de plataformes elevadores

La Generalitat de Catalunya ha obert el termini de sol·licitud de les subvencions per a l’adaptació de plataformes elevadores. Aquest ajut econòmic està dirigit a famílies que es trobin en situació de vulnerabilitat econòmica i que, entre els seus membres,  hi hagi una persona amb mobilitat reduïda, que tinguin instal·lada a la seva llar habitual una plataforma elevadora per al desenvolupament de la vida quotidiana que calgui adaptar i/o reformar. Un dels requisits és que aquesta plataforma elevadora i/o ascensor (de velocitat inferior a 0,15 m/s) hagi estat instal·lat a la seva llar abans de 2010.

lift-264092_1920

 

El termini per presentar la sol·licitud és del 21 de juliol  al 30 de setembre de 2018 o fins exhaurir pressupost.

 

 

Si és el teu cas i estàs interessat/ada en sol·licitar aquest ajut o vols rebre més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb la Oficina de Vida Independent d’ASPID (Mª José Gómez) a través del 973 22 89 80 o bé a mgomez@aspid.cat

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.