OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE TRANSPORT ADAPTAT A LA CIUTAT DE LLEIDA

ASPID087Aquesta convocatòria està dirigida a persones físiques amb problemes de mobilitat, empadronades a la ciutat de Lleida, que tinguin dificultats per a fer front a despeses relacionades amb el transport adaptat. L’ajut, té com a objectiu col·laborar en el transport adaptat a la ciutat de Lleida, de persones amb problemes de mobilitat, per tal de facilitar prioritàriament el seu accés als serveis socials d’atenció especialitzada així com afavorir la seva integració en l’entorn, de la ciutat de Lleida.

Si és el teu cas i estàs interessat/ada en sol·licitar aquest ajut o vols rebre més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb la Oficina de Vida Independent d’ASPID (Mª José Gómez) a través del 973 22 89 80 o bé a mgomez@aspid.cat

El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud és del 21 d’agost de 2018 al 20 de setembre de 2018.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.