Adaptat a persones amb mobilitat reduïda El camí de la Mollera d’Escalarre, al Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Amb l’arribada de la primavera i el desgel, el Parc Natural de l’Alt Pirineu ha estrenat la millora de l’accessibilitat del camí de la Mollera d’Escalarre, situat a l’oest d’aquest aiguamoll, entre la Guingueta d’Àneu i Esterri d’Àneu. Els treballs de condicionament d’aquest encaminament han consistit en l’eixamplament, anivellament i millora de la seguretat al llarg de 220 metres de longitud, fent-lo accessible a persones amb mobilitat reduïda.

Foto 1 L’actuació ha comptat amb el suport de personal de Forestal Catalana, i s’ha finançat en el marc del conveni de col·laboració entre la Generalitat i l’Obra Social ‘la Caixa’, dins del programa d’actuacions en matèria de recerca, salut i medi ambient en espais naturals protegits.

Per a més informació accediu al següent link:

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/305757/ca/cami-mollera-descalarre-parc-natural-lalt-pirineu-adaptat-persones-mobilitat-reduida.do

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.