Participació del Grup d’Accessibilitat al programa de radio “A cau d’orella” de la COPE.

El passat dia 26 d’abril de 2018, membres del grup d’accessibilitat van participar en el programa de Radio COPE “A cau d’orella” que dinamitzen usuaris del Centre d’Atenció Diürna Candi Villafañe d’ASPID.

En aquest programa, es va realitzar una entrevista a l’Antoni Montardit i a la Olga Belli, ambdós membres del Grup d’Accessibilitat d’ASPID, el qual està emmarcat dins el Centre de Recursos per l’Autonomia Personal, la prevenció de la dependència i la vida independent (CRAPVI).

En aquesta entrevista es va donar a conèixer què és el grup d’accessibilitat, quins aspectes es treballen en el mateix i quines accions s’organitzen durant l’any, entre d’altres.

A continuació us deixem l’àudio del programa.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.