VII VETLLADA POÈTICA DEL GRUP DE DANY CEREBRAL SOBREVINGUT D’ASPID

Com ja comença a ser tradició, al voltant de la celebració de Sant Jordi, el Grup de Dany Cerebral Sobrevingut d’ASPID  celebrarem la nostra VII Vetllada Poètica. La cita és el dia 27 d’abril a les 19 h a l’Espai Orfeó (C/ Sant Martí 60-62) dins el marc de programació del Consell Participatiu de l’Orfeó Lleidatà, de la Fundació Orfeó Lleidatà.

cartell SerendipitatIMPRIMIR-patri (1) (2) (1)Per aquesta ocasió el títol de l’acte serà ”Obrim la porta a les serendipitats!”. La serendipitat és un terme que fa referència a un descobriment casual o imprevist, fet per un investigador en el curs d’una recerca orientada a altres objectius. Al llarg de la història de la ciència, les serendipitats i els descobriments vinculats a l’atzar han constituït una constant permanent. Tanmateix, també es poden donar serendipitats en la vida quotidiana: t’ha passat mai estar buscant una cosa i trobar-ne una altra de molt millor en el camí, sense esperar-t’ho? Per adonar-se’n de les serendipitats, cal “ser i estar”, ser curiós i estar atent/a a allò que passa al teu voltant… i, sobretot, estar actiu, tenir un objectiu pel que treballar. Qui sap què ens podem trobar pel camí?

Durant l’acte hi haurà la lectura de poemes i fragments literaris a càrrec de persones destacades en l’àmbit cultural de les terres lleidatanes, interpretacions musicals i de dansa, i altres representacions artístiques.

L’entrada és gratuïta i oberta a tothom.

Us hi esperem!

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.