EL GRUP D’ACCESSIBILITAT D’ASPID INICIA UNA CAMPANYA DE MILLORA DE L’ACCESSIBILITAT ALS CARRERS DE LLEIDA

ajuda'ns a millorar els carrers de lleida! (2)

L’accessibilitat es aquella qualitat que permet a qualsevol persona (discapacitats, gent gran, persones que porten carrets de compra, cotxets de nadons…) desenvolupar-se socialment al no trobar impediments en l’àmbit físic, social, comunicatiu o en els productes.

ASPID, Associació de discapacitats físics, sempre ha treballat per la millora de l’accessibilitat a Lleida.

Per aquesta raó, el grup d’accessibilitat d’ASPID (format per persones amb discapacitat física) desenvoluparà una nova campanya de millora de l’accessibilitat a la nostra Ciutat.

Aquesta campanya, de caire participatiu, convida a la població general a participar en la recollida de documents gràfics de carrers de Lleida en els que calgui millorar-hi l’accessibilitat. A més, proposa també recollir suggeriments i bones pràctiques relacionades amb l’eliminació de les barreres arquitectòniques de la ciutat.

Posteriorment el grup d’accessibilitat d’ASPID es reunirà amb els tècnics adients per tal de posar en comú els documents gràfics que s’hagin anat recollint durant la campanya amb la intenció de promoure la seva millora per part de l’administració.

Així doncs, qualsevol persona que vulgui posar en coneixement la manca d’accessibilitat d’un carrer de Lleida, fer alguna proposta de millora del seu manteniment, o bé suggerir alguna millora relacionada amb l’accessibilitat, pot fer-ho enviant un correu electrònic a pbuedo@aspid.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.