SUBVENCIÓ PER AL TRANSPORT ADAPTAT DE LA CIUTAT DE LLEIDA

L’Ajuntament de Lleida ha obert aquesta convocatòria amb l’objectiu de col·laborar en el transport adaptat a la ciutat de Lleida, de persones amb problemes de mobilitat, per tal de facilitar prioritàriament el seu accés als serveis socials d’atenció especialitzada així com afavorir la seva integració en l’entorn, de la ciutat de Lleida.

ASPID087.jpg

Està adreçada a Persones físiques que superin el Barem de Mobilitat Reduïda segons el Certificat del Servei de Valoració i Orientació del Departament de Treball, afers socials i famílies de la Generalitat de Catalunya, empadronades a la ciutat de Lleida i que hagin requerit, a títol individual, l’ús de transport adaptat durant l’any 2016.

Seran subvencionables les despeses pels serveis de transport adaptat porta a porta de persones amb problemes de mobilitat utilitzats de l’1 de gener al 31 de desembre de 2016, cost del qual hagi estat al seu càrrec.

 Termini de presentació de sol·licituds: 26 d’octubre de 2017

 Per a més informació contactar amb Maria José Gómez, tècnica de l’Oficina de Vida Independent d’ASPID, al telèfon 973228980

Deixem el següent link de la Paeria on explica la subvenció:

link Paeria

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.