La ONU analitza el dret a la vida independent de les persones amb discapacitat

1377851294

El Comitè sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat de l’Organització de les Nacions Unides ( CDPD – ONU ) , va convidar els estats membres, institucions ia la societat civil a contribuir al debat sobre el dret de les persones amb discapacitat a tenir una vida independent i a ser inclosos en la societat.

El debat va abordar aquest dia 19 d’abril el Dret a una vida de forma independent i la inclusió en la comunitat , recollit en l’Article 19 de la Convenció sobre Drets de Persones amb Discapacitat. El debat va començar amb unes ponències d’obertura i reflexió. La seva finalitat principal és promoure l’educació superior inclusiva i l’accés a l’ ocupació qualificada per a les persones amb discapacitat.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.