PRODUCTES DE SUPORT 3D DEL CEAPAT

Des de principis d’octubre d’aquest any està disponible a Internet la relació de productes de suport 3D del CEAPAT, ubicada dins Thingiverse, un repositori públic de dissenys en aquest tipus de format. La tècnica d’impressió 3D s’ha popularitzat en molt poc temps, obrint un extens ventall de possibilitats com a eina per a la fabricació de productes de suport, donada la seva economia, versatilitat i capacitat de personalització. els productes de suport 3D es poden emmarcar plenament, a més, en el concepte de «Baix cost» i les adaptacions elaborades per usuaris, un camp de gran interès en la mesura que el disseny i els detalls de fabricació solen estar disponibles i accessibles de forma lliure i gratuïta.

A través del web poden consultar ja diferents tipus de polsadors i suports, i s’aniran incloent totes les solucions elaborades amb la tècnica d’impressió 3D dissenyades a l’Àrea de Desenvolupament
Tecnològic del CEAPAT-Imserso.

La fitxa de cada producte inclou una descripció textual en espanyol i anglès, fotografies generals i de detall i els arxius de disseny. el
Repositorio de Productos de Apoyo 3D del Ceapat compte amb enllaç d’accés directe des de la secció informativa «Recursos» de la web del CEAPAT, secció on estan ubicats també els accessos als diferents
catàlegs de productes.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.