Es crea la Guia Universitària per a Estudiants amb Discapacitat

El passat 18 de juny es va presentar la GUÍA UNIVERSITÀRIA PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT, un portal digital, resultat de les actuacions del projecte “Estudio sobre los recursos disponibles para favorecer la inclusión de los/las universitarios españoles con discapacidad”, adjudicat a UNIDIS (UNED) per part de la Fundación ONCE i cofinançat pel Fons social Europeu (FSE), on inclou informació sobre tots els recursos disponibles en cada universitat per afavorir la inclusió dels estudiants amb discapacitat. guia universit

Segons els autors de la pàgina web, la mateixa ofereix informació sobre l’accessibilitat dels diferents centres de les universitats, una web on es pot trobar informació sobre els recursos disponibles en les Universitats tant públiques com privades del territori espanyol per a afavorir la inclusió dels/les universitaris/es amb discapacitat. La web ofereix informació sobre l’accessibilitat dels diferents centres de les universitats, els productes de suport i adaptacions que es proporcionen tant en les activitats d’aprenentatge i avaluació, així com altres programes d’actuació empresos per les universitats.

Link: http://guiauniversitaria.fundaciononce.es/

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.