Activitat “la vida independent comença a l’escola” realitzada a l’Escola La Creu de Torrefarrera.

DSC01143.1Els dies 20 i 21 d’abril, es va implementar aquesta acció de conscienciació i normalització social sobre les persones amb discapacitat física amb els alumnes de 3r i 4t de primària de l’Escola la Creu de Torrefarrera.

DSC01147.1Donant continuïtat a les activitats de sensibilització desenvolupades dins del projecte CRAPVI (Centre de Recursos per l’Autonomia Personal i Vida Independent), que dona atenció al col·lectiu de persones en situació de discapacitat i/o situació de dependència de la província de Lleida.
Amb aquest centre van participar 110 nens/es  de 3er i 4rt de primària.

DSC01146.1

Com en d’altres ocasions, es va realitzar primer una presentació del programa i els voluntaris i posteriorment vam realitzar una sèrie d’activitats perquè coneguin la realitat que es troba aquest col·lectiu en el desenvolupament de les activitat bàsiques de la vida diària, així com conscienciar sobre la prevenció i la necessitat de construir un entorn accessible per a tothom.

.

.

   DSC01141.1 DSC01129.1

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.