SEIXANTA ALUMNES DE L’ESCOLA ANTÒNIA SIMÓ I ARNÓ “VIUEN” LA DISCAPACITAT

Els escolars del centre d’Almacelles simulen situacions de discapacitat per entendre millor la problemàtica d’aquest col·lectiu

Una seixantena de nens i nenes de 4rt de Primària de l’escola Antònia Simó i Arnó ???????????????????????????????d’Almacelles ha “viscut” avui de prop l’experiència de la discapacitat gràcies a la campanya de sensibilització “La Vida Independent comença a l’Escola” promoguda per Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida (ASPID) en col·laboració amb la Fundació Esclerosi Múltiple i Aremi.

???????????????????????????????

I ARA, COM MENJO?

???????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

MIRA COM PINTO

MIRA COM PINTO

La iniciativa es desenvolupa en el marc del Centre de Recursos per a l’Autonomia Personal, la Prevenció de la Dependència i la Vida Independent (CRAPVI).

???????????????????????????????

BEURE SENSE VEURE-HI

??????????

POSSA’T A LA MEVA PELL

L’activitat “La vida independent des de l’escola” es divideix en dues parts. La primera consta del testimoni d’una persona ?????????? amb discapacitat física, que explicarà la seva experiència. A la segona, els infants participaran en diferents dinàmiques de simulació, que els permetran experimentar la manca de diferents capacitats per mitjà del joc.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.