Activitat “la vida independent comença a l’escola” realitzada a l’escola de Torrelameu

El dijous dia 19 de març vam realitzar l’activitat de sensibilització “la vida independent comença a l’escola” a Torrelameu, en una escola de nova creació, es per això que la participació va ser més reduïda de lo habitual, vam contar amb 12 nens/es i amb edats ???????????????????????????????d’entre 6 i 8 anys, tot i la seva curta edat,  hem de dir que estaven molt preparats donat que durant tota la ona01setmana havien estat treballant la discapacitat mitjançant un conte que es diu “l’Ona i el seu aniversari”, escrit per Anna Garcia, una dona de 35 anys que fa 9 va patir un ictus, arrel de la lectura d’aquest llibre havien fet una fitxa on responien les limitacions que ells trobarien en la seva situació i a part també, a educació física havien treballat la discapacitat visual.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????Com en d’altres ocasions, es va realitzar primer una presentació del programa i els voluntaris i posteriorment realitzem una sèrie de activitats perquè coneguin la realitat que es troba aquest col·lectiu en el desenvolupament de les activitat bàsiques de la vida diària, així com conscienciar sobre la prevenció i la necessitat de construir un entorn accessible per a tothom.

??????????

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Activitat “la vida independent comença a l’escola” realitzada a l’escola de Torrelameu

  1. Retroenllaç: Coneixem altres realitats | Escola de Torrelameu

Els comentaris estan tancats.