Activitat “la vida independent comença a l’escola” realitzada al col•legi Alfred Potrony de Termens.

image2El passat dijous 5 de febrer, es va implementar aquesta acció de conscienciació i normalització social sobre les persones amb discapacitat física amb els alumnes de 3r i 4t de primària del Col·legi  Alfred Potrony de Termens.

 

Donant continuïtat a les activitats de sensibilització desenvolupades dins del projecte CRAPVI (Centre de Recursos per l’Autonomia Persona i Vida Independent), que dona atenció al col·lectiu de persones en situació de discapacitat i/o situació de dependència de la província de Lleida.
image5Amb aquest centre van participar uns 40 nens de 3er i 4rt de primària.

Com en d’altres ocasions, es va realitzar primer una image3presentació del programa i els voluntaris i posteriorment realitzem una sèrie de activitats perquè coneguin la realitat que es troba aquest col·lectiu en el desenvolupament de les activitat bàsiques de la vida diària, així com conscienciar sobre la prevenció i la necessitat de construir un entorn accessible per a tothom.image10

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.