“CRAPVI: VIDA INDEPENDENT EN UN CLIC”

Amb la presentació del següent vídeo es pretén visualitzar la finalitat, recursos i serveis del Centre de Recursos per a l’Autonomia Personal, Prevenció de la Dependència i la Vida Independent (CRAPVI). És un projecte que es desenvolupa des de l’any 2012, contribuint eficaçment a incrementar fins al màxim el major grau possible d’autonomia i autodeterminació de les persones en situació de discapacitat i/o dependència.


ASPID impulsa a la província de Lleida la primera Xarxa d’Entitats ProVida Independent en què es van adherint els serveis i entitats claus per a la consecució de forma integral del projecte vital de cada persona.

Us animem a poder conèixer en detall aquest projecte, els agents implicats i actuacions que es duen a terme.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.