Activitat “la vida independent comença a l’escola” realitzada al col•legi Mare de Deu del Roser de Guissona

DSC00527

El passat dijous, es va implementar aquesta acció de conscienciació i normalització social sobre les persones amb discapacitat física amb els alumnes de 3r i 4t de primària del Col·legi Mare de Deu del Roser de Guissona.

Donant continuïtat a les activitats de sensibilització desenvolupades dins del projecte CRAPVI (Centre de Recursos per l’Autonomia Persona i Vida Independent), que dona atenció al col·lectiu de persones en situació de discapacitat i/o situació de dependència de la província de Lleida.

Amb aquest centre portem un total de quatre DSC00562centres visitats amb un total de 200 nens que han participat. Resten fins que s’acabi l’any, quatre centres més, segons la previsió. El principal objectiu és atansar la realitat amb la que es troben les persones d’aquest col·lectiu en el seu dia a dia.

Com en d’altres ocasions, es va realitzar primer una presentació del programa i els voluntaris i posteriorment realitzem una sèrie de activitats perquè coneguin la realitat que es troba aquest col·lectiu en el desenvolupament de les activitat bàsiques de la vida diària, així com conscienciar sobre la prevenció i la necessitat de construir un entorn accessible per a tothom.

4

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.