Xerrada de sensibilització CRAPVI a Ponts

El passacrapvi02t dissabte 29 de Març, Aspid va participar en la XI Trobada Comarcal de Voluntaris de Creu Roja La Noguera, que es va celebrar a la localitat de Ponts (Lleida).

En el marc del desenvolupament del projecte CRAPVI, l’Associació ASPID ofereix a
institucions, administracions i entitats dins l’àmbit de la gestió dels serveis socials i/o sociosanitaris, la sessió formativa “Autonomia Personal i Vida Independent”.

Aquesta iniciativa té com principal objectiu, apropar a persones voluntaris/es i professionals d’aquests àmbits el concepte i filosofia del moviment de la vida independent entre les persones amb discapacitat i la realitat amb la que conviuen. Amb aquesta activitat, també poden experimentar, en primera persona, els reptes a què s’enfronten les persones amb algun tipus de discapacitat i, a la vegada, normalitzar una situació o realitat social que en alguns casos ja és present, fent-ho de manera dinàmica.

L’Activitat oferia la possibilitat d’escollir la participació en un dels tres tallers que es van implementar en la trobada (serveis preventius, treballem les emocions i sensibilització en el que participavcrapvi01a Aspid).

En aquesta ocasió es va comptar amb la participació d’un grup de dotze voluntaris que van escollir assistir en aquest taller de sensibilització. La seva valoració sobre la temàtica, la informació proporcionada i la implementació va ser molt positiva i enriquidora.

Aquesta entrada ha esta publicada en Noticies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.